Stejarel Olaru, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil de ANI

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 22 decembrie 2015, 16:14 Actualitate | Esenţial

Stejarel Olaru, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. Potrivit ANI, in perioada  04 februarie 2011 - 28 ianuarie 2013, Stejarel Olaru a fost, simultan, membru in Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune si administrator al S.C. STANDARD PROIECT MEDIA S.R.L.

Stejarel Nicolae Olaru a incalcat, astfel, dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia "functia de membru al Guvernului este incompatibila cu funcᅢia de [...] administrator [...] la societatile comerciale [...] coroborate cu dispozitiile art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia "membrilor consiliilor de administratie si ai [...] Societatii Romane de Televiziune li se aplica [...] regimul incompatibilitatilor prevazut [...] pentru ministri si, respectiv, secretari de stat [...]", se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Integritate.

"Persoana [...] fata de care s-a constatat [...] starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica [...] pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului", aminteste ANI.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

502 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri