Stejarel Olaru, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil de ANI

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 22 decembrie 2015, 16:14 Actualitate | Esenţial

Stejarel Olaru, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. Potrivit ANI, in perioada  04 februarie 2011 - 28 ianuarie 2013, Stejarel Olaru a fost, simultan, membru in Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune si administrator al S.C. STANDARD PROIECT MEDIA S.R.L.

Stejarel Nicolae Olaru a incalcat, astfel, dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia "functia de membru al Guvernului este incompatibila cu funcᅢia de [...] administrator [...] la societatile comerciale [...] coroborate cu dispozitiile art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia "membrilor consiliilor de administratie si ai [...] Societatii Romane de Televiziune li se aplica [...] regimul incompatibilitatilor prevazut [...] pentru ministri si, respectiv, secretari de stat [...]", se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Integritate.

"Persoana [...] fata de care s-a constatat [...] starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica [...] pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului", aminteste ANI.


Citeste mai multe despre   


​MASA ROTUNDA Ce fac si ce ar putea sa faca bancile pentru economie si companii? Economistii sefi ai primelor 3 banci comerciale, in dialog cu cititorii  HotNews.ro, luni, de la ora 9:00

Am vazut saptamana trecuta ca Institutul de Statistica a anuntat o crestere economica record - insa analistii si economistii, ne anuntam ca de fapt lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Este economia bine finantata in acest moment? Se fac investitii private? Dar publice? Cum pot ajuta bancile mai mult economia, statul si companiile private? La toate aceste intrebari vor raspune Horia Braun, economistul sef al BCR, alaturi de Florian Libocor (economistul sef al BRD-GSG) si de Andrei Radulescu (economist sef al BT) in cadrul mesei rotunde care va avea loc, luni, 20 noiembrie, incepand cu ora 9:00.

510 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version