In mai multe zone din Bucuresti vor fi luni si marti restrictii de circulatie pentru desfasurarea unor actiuni de comemorare a eroilor martiri ai Revolutiei din decembrie 1989, anunta Brigada rutiera.

LUNI

De la ora 10,00, la Cimitirul Eroilor Revolutiei vor avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea circulatiei intre orele 8,45 - 10,30 pe Calea Serban Voda, de la Sos.

Oltenitei si pana la strada de legatura dintre Calea Serban Voda si Sos.Viilor. De asemenea, de la ora 12,30, in Piata Universitatii va avea loc o alta ceremonie, motiv pentru care circulatia va fi restrictionata intre orele 11,30 si 14,30 pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si str. Batistei (sensul de mers catre Piata Romana) si banda IV a sensului spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie, intre str. Batistei si str. Dem. I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana.

Traficul rutier in Piata Romana va fi restrictionat in intervalul 13,15 - 13,45, cu intermitente, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane la Troita.

Intre 16,00 si 16,15, in Piata Universitatii, la crucea de piatra din scuarul Bulevardului Nicolae Balcescu, se va desfasura o ceremonie de depuneri de coroane si jerbe de flori, urmata de activitati de omagiere si proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989 in zona Fantanii de la Arhitectura.

Traficul va fi restrictionat numai pe momentul traversarii spre si de la locatiile mentionate mai sus.

MARTI

De la ora 9,00, in Piata Revolutiei va avea loc o depunere de coroane. Restrictiile de trafic vor fi impuse intre orele 7,30 si 10,00 pe Calea Victoriei, intre Str. Dem I. Dobrescu si Biserica Kretzulescu (banda de langa pista pentru biciclisti).

Alte ceremonii vor fi la Radiodifuziunea Romana, cu restrictionarea traficului rutier intre orele 9,30 - 11,00 pe str.G-ral Berthelot, iar de la ora 11,00, in fata Televiziunii Romane (la Troita), unde nu se va circula intre orele 10,30 si 12,00 pe Calea Dorobantilor, banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor. Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri prezenti in zonele mentionate.