Un video despre conflictul din Siria, realizat de renumita platforma web romaneasca Creative Monkeyz, incearca sa explice, pe intelesul tuturor, care este originea razboiului ce se desfasoara de mai multi ani in Siria si in care recent s-au implicat tari precum Rusia, Turcia, Germania, Franta si Marea Britanie, transmite Mediafax.

Video despre razboiul din Siria, realizat de Creative MonkeyzFoto: Captura YouTube

Echipa Creative Monkeyz a realizat unvideo pe tema conflictului global din Siria.

Pe canalul oficial de youtube, unde a fost postat filmuletul, realizatorii au postat si un mesaj: "Pentru toti cei care doreau mai multe informatii referitor la conflictul din Siria, ne-am hotarat sa realizam o animatie in care sa vorbim, sumar, de cauzele si partile implicate in acesta. Rolul e pur informativ".

Video-ul a fost incarcat pe 5 decembrie si a strans 84.235 de vizualizari.

Producatorii Creative Monkeyz au realizat un site web dedicat artei (atat digitale cat si traditionale). Site-ul contine tutoriale video in romana pentru diverse programe ale Adobe Systems si galerii inspirationale - elemente grafice gratuite folosibile in proiecte comerciale. Continutul este gratuit in intregime. Este site-ul originar al cunoscutului serial RObotzi.