Valentin Jucan, membru CNA, a anuntat in sedinta de marti contestarea publica a acordarii, la concursul radio, a frecventei de Bucuresti pentru societatea Antena 3 SA, motivand ca respectiva frecventa este subiectul unui litigiu in instanta, informeazaPaginademedia.

Valentin JucanFoto: AGERPRES

"Contest in mod public acordarea licentei de Bucuresti avand in vedere ca ea a fost acordata in conditiile in care suntem inca in litigiu. De acest lucru stia serviciul juridic. Dupa ce m-am consultat cu destul de multi juristi, doresc sa contest si sa solicit anularea acordarii frecventei 106,2 pentru Bucuresti", a declarat membrul CNA.

Antena 3 a castigat la concursul din 24 noiembrie o frecventa pentru Bucuresti pentru un radio de stiri, 3FM. 22 de societati s-au batut atunci pentru frecventa 106,2. Pentru acordarea frecventei au fost pentru Monica Gubernat, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Rasvan Popescu, Gabrie Tufeanu, Radu Calin Cristea. Ceilalti prezenti au fost impotriva: Valentin Jucan, Radu Herjeu, Dorina Rusu.

La concurs nu au fost prezenti doi membri CNA: Laura Georgescu si Florin Gabrea.

Frecventa 106,2 din Bucuresti a apartinut pana in vara lui 2013 societatii Radio City FM Bucuresti pentru postul Click FM (fost City FM). Frecventa a fost retrasa intrucat reprezentantii societatii nu au depus toata documentatia pentru prelungirea de licenta.