Primaria Capitalei: Rezidentii afectati de surparea de la Eroilor pot parca gratuit la Opera

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 14 decembrie 2015, 22:18 Actualitate | Esenţial

Rezidentii strazilor Elefterie si Dr. Gheorghe Marinescu din zona Eroilor, unde oprirea este interzisa temporar, in urma surparii carosabilului, pot parca gratuit pe durata restrictiilor in Parcarea Operei, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti. De asemenea, Primaria Capitalei adreseaza un apel locuitorilor acestei zone sa evite parcarea masinilor pe strazile Elefterie si Gheorghe Marinescu, artere vitale pentru fluidizarea traficului in zona Eroilor, unde circulatia rutiera a fost restrictionata din cauza tasarii carosabilului in timpul lucrarilor la magistrala de metrou, potrivit Mediafax.

Pentru a evita abuzurile, accesul in parcarea de la Opera pentru riveranii celor doua strazi se va face in baza actului de identitate al posesorului vehiculului - din care sa reiasa ca adresa de domiciliu este pe una din strazile Elefterie sau Dr Gheorghe Marinescu - si a talonului de inmatriculare al autoturismului.

Restrictiile de circulatie au fost instituite, inca de sambata, iar circulatia auto in zona se desfasoara astfel: sensul de coborare dinspre cartierele Drumul Taberei si Militari se face prin soseaua Pandurilor - Calea 13 Septembrie, precum si prin soseaua Geniului - soseaua Cotroceni, iar pe sensul spre urcare catre cele doua cartiere, prin Splaiul Independentei - soseaua Cotroceni - soseaua Geniului; soseaua Cotroceni - bulevardul Iuliu Maniu - bulevardul Vasile Milea si prin Splaiul Independentei - strada Elefterie - bulevardul Eroilor.

Comisia Tehnica de Circulatie a Municipiului Bucuresti a analizat valorile de trafic inregistrate in cursul zilei de luni pe arterele care fac legatura intre cartierele Drumul Taberei si Militari cu centrul Capitalei si a stabilit ca nu se impun masuri suplimentare de fluidizare a traficului fata de cele luate in cursul zilei de duminica, cand s-a decis restrictionarea traficului in zona Eroilor.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

348 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version