Statia de metrou Piata Unirii din Bucuresti a fost inchisa sambata dupa-amiaza, ea fiind redeschisa aproape de ora 18.00 transmite un reporter Hotnews aflat in zona.

Porti inchise astazi la Unirii Foto: Hotnews

UPDATE: Potrivit Politiei Capitalei, citate de Agerpres, o persoana a semnalat la numarul de urgenta 112 prezenta unui pachet suspect in statia de metrou de la Piata Unirii 1, iar in zona s-au luat masuri specifice de izolare si la fata locului s-a deplasat o echipa a serviciului pirotehnic.

In urma cercetarilor, s-a constatat ca pachetul era gol, iar circulatia metroului a fost reluata.

Circulatia metroului a fost oprita pentru 20 de minute pe unul dintre sensurile de mers, noteaza Mediafax. Timp de mai multe minute, calatorii au putut auzi la statia de amplificare urmatorul mesaj: "Stimati calatori, incepand cu ora 17.47, circulatia trenurilor de metrou pe intreaga retea se desfasoara normal. Va multumim pentru intelegere".

In fata fiecarei intrari fusese postat cate un paznic.

Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a declarat pentru HotNews ca politia a primit o sesizare telefonica de la un cetatean care a vazut un pachet suspect langa un cos de gunoi si, conform procedurilor, politia a inchis statia de metrou si acum se efectueaza verificari.

Un alt martor din zona a declarat HotNews ca la o statie anterioara, Izvor, mecanicul garniturii de metrou le-a cerut tuturor calatorilor sa coboare.