Cu un blazon afisat cat mai la vedere, Printul Paul a cerut 48 de proprietati care au apartinut in fapt, Casei Regale a Romaniei'. A avut drept ajutoare, sustin procurorii anticoruptie, oameni de afaceri, avocati de renume si un jurnalist.

In felul acesta, noteaza anchetatorii, o proprietate castigata cu usurinta a fost ''Ferma Baneasa'', situata intr-o zona de top a Capitalei. Toti cei acuzati acum, sustin ca afacerea este cat se poate de legala, iar ei, nevinovati. Anchetatorii au adus drept probe, discutii intre cei implicati in retrocedare care, cred ei, ar dovedi coruptia.

Printul Paul, sustin procurorii, viza averea Casei Regale. Mai exact proprietati de aproximativ 500 de milioane de euro, pe care nici macar Regele Mihai nu le-a revendicat. Pe lista se afla Ferma Regala Baneasa unde in prezent se afla ''Institutul de Cercetare Dezvoltare a Plantelor''. Paul a cerut 170.000 de metri patrati, insa "ca sa fie luat in seama a fost nevoie de interventia unui grup de oameni puternici, cu influenta in zona politicului", dupa cum sustin aceeasi anchetatori.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV