Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri o cerere formulata de primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de a i se permite sa ia legatura cu partenera sa de viata, Adriana Nica, de profesie medic, informeaza Agerpres.

Sorin Oprescu a fost eliberat din arest preventiv pe 29 octombrie, fiind plasat in arest la domiciliu, iar printre obligatiile impuse atunci de instanta se afla si interdictia de a lua legatura cu partenera lui de viata, care are calitatea de martor in dosar.

In urma cu o saptamana, Sorin Oprescu a explicat ca s-a operat la Institutul "Marius Nasta" si are nevoie de partenera lui, deoarece nu se descurca singur.

"E vorba de a avea pe cineva care sa aiba grija de mine, ca in situatia asta, va dati seama, daca trebuie sa ma duc sa cumpar paine trebuie sa cer voie. E mai complex. E si din nevoia de a avea pe cineva, nu?", declara atunci Oprescu.

Sorin Oprescu a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.