Premierul Dacian Ciolos si vicepremierul Costin Borc au avut vineri, la Palatul Victoria, o prima intalnire cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR). Discutiile au vizat o trecere in revista a principalelor proiecte ale CDR din cursul acestui an, continuarea mecansimelor de lucru convenite cu fostul guvern si reevaluarea obiectivelor comune guvern- mediul de afaceri.

In urma intrevederii de vineri, s-a convenit ca aceste intalniri sa continue cu regularitate, in grupurile de lucru comune constituite la nivelul ministerelor si aflate in coordonarea vicepremierului Costin Borc.

De asemenea, in perioada urmatoare va fi stabilit un calendar de lucru comun, alaturi de obiective concrete.

Din partea CDR, la intalnirea de astazi au participat: Dragos Rosca, vicepresedinte RBL, Daniela Nemoianu, presedinte AmCham, Florin Pogonaru, presedinte AOAR, Eric Stab, presedinte FIC.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei este o asociatie a mediului de afaceri care cuprinde organizatii importante de profil (AMCHAM, FIC, AOAR, RBL, camere de comert bilaterale) si care are drept scop constituriea unei platforme comune de dialog pentru imbunatatirea mediului de afaceri romanesc.