Noi secretari de stat la Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor, dar si un nou consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului. Cine sunt noii demnitari

de Claudia Pirvoiu     HotNews.ro
Vineri, 11 decembrie 2015, 14:39 Actualitate | Esenţial

​Ministerul Energiei are doi noi secretari de stat, potrivit unor decizii semnate de premierul Dacian Ciolos, publicate vineri in Monitorul Oficial. Unul dintre ei a lucrat patru ani pe functii de conducere la OMV si OMV Petrom. Premierul a mai semnat si decizia de numire a unui secretar de stat la Ministerul Finantelor. In plus, a fost numit un consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, iar un secretar general ajunct al Ministerului de Interne a fost numit temporar secretar general la acelasi minister.

La Ministerul Energiei au fost numiti doi noi secretari de stat, dupa ce au fost eliberati din functie Mihai Adrian Albulescu si Valentin Aurel Branzea. Locul lor a fost luat de Georgeta Corina Popescu si de Aristotel Marius Jude. Georgeta Corina Popescu a lucrat multi ani in domeniul energetic, din care patru la OMV si OMV Petrom pe functii de conducere. In perioada februarie 2011-iulie 2015 a fost director sucursala Bucuresti a OMV Trading GmbH Viena. In august 2015 a fost numita sef departament Power Assets. Iar acum se afla pe listele candidatilor pentru functia de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA. De altfel, aceasta este compania care a dat doi membri in Guvernul Ciolos. Unul este Victor Grigorescu, actualul ministru al energiei, si Cristian Busu, secretar de stat.  Georgeta Corina Popescu a lucrat si la E.ON Romania (2007-2011), la Electrica (1998-2006) si la fostele Conel si Renel (1991-1998).

Celalalt secretar de stat numit, Aristotel Marius Jude, a lucrat pe functii de conducere la Romgaz.

La Ministerul Finantelor a fost numit Gabriel Biris, avocat si consultant fiscal.

In functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost numit Valeriu Ciolan Nicolae. Acesta a fost secretar general al European Roma Grassroots Organisation.

Totodata a fost semnata o decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de ctare Calin Lucian Rosan a functiei de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Pana acum a ocupat, tot temporar, functia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne.


Citeste mai multe despre   [P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

10373 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version