Arhiepiscopia Clujului ofera 255.000 de lei pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, potrivit unui comunicat transmis miercuri si citat de Agerpres.

In urma "Chemarii la fapta buna" adresata credinciosilor de Mitropolitul Andrei, in bisericile si manastirile Eparhiei, precum si la Catedrala Mitropolitana a fost organizata o colecta in sprijinul victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

"Colecta se cifreaza la suma totala de 255.000 lei. Banii vor fi trimisi direct familiilor celor raniti care au nevoie de ingrijiri medicale, pe baza informatiilor si a datelor personale obtinute din partea Ministerului Sanatatii", se arata in comunicat.

De asemenea, pe aceasta cale Mitropolitul Clujului le-a multumit enoriasilor, precum si preotilor si protopopilor pentru acest ajutor pe care l-au adus tuturor celor afectati de tragedia de la Colectiv.

"Nu vom inceta sa ne rugam pentru sanatatea celor aflati in suferinta, dar si pentru odihna sufletelor si pentru mangaierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi in aceasta tragedie", se mai arata in comunicatul Biroului de presa al Arhiepiscopiei.