Palatul Victoria isi deschide portile de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, intre orele 11.00 si 16.00. Premierul Dacian Ciolos va fi una dintre gazdele romanilor care vor dori sa viziteze sediul Guvernului.

"Responsabilitatea, transparenta si deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta masurile publice, avand in vedere ca asteptarile romanilor pentru o mai mare deschidere a institutiilor sunt profund indreptatite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificatii pentru Romania de ieri, de astazi, dar mai ales pentru Romania de maine", a spus prim-ministrul Dacian Ciolos, conform unui comunicat transmis, vineri, de biroul de presa al Guvernului.

De asemenea, romanii care vor vizita sediul Guvernului vor fi intampinati de vicepremierul Vasile Dincu, de ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, seful Cancelariei primului-ministru, Ioan Dragos Tudorache, si secretarul general al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu.

Accesul se va face pe la intrarea principala. Vor putea fi vizitate: Sala Muntenia (unde se desfasoara sedintele Guvernului), Sala Dobrogea, Sala Transilvania (unde sunt organizate ceremoniile oficiale), Sala Moldova (unde au loc intalnirile oficiale ale primului-ministru cu inalti oficiali straini), precum si Centrul de presa.