Primele dosare pentru tratamentul fara interferon, evaluate miercuri. Accesul la tratament, de la 1 decembrie

de Carla Dinu     HotNews.ro
Miercuri, 25 noiembrie 2015, 6:09 Actualitate | Esenţial

Prima comisie de experti a CNAS pentru afectiuni hepatice care evalueaza dosarele pentru tratamentul fara interferon se va intruni miercuri. Se vor analiza cele peste 100 de dosare depuse, iar pana la finalul acestei saptamani deciziile comisiei vor fi transmise la casele de asigurari de sanatate si vor permite accesul la tratament incepand cu data de 1 decembrie, scrie Agerpres.

"In perioada urmatoare, comisia de experti pentru afectiuni hepatice se va intruni ori de cate ori vor fi depuse la CNAS aproximativ 100 de dosare. Cu siguranta, daca ar fi fost depuse azi 5.000 de dosare, ele nu ar fi putut fi analizate decat pe parcursul catorva luni", a declarat Vasile Ciurchea, presedintele CNAS, conform unui comunicat de presa transmis marti.

CNAS reaminteste ca procedura de intocmire a dosarelor si informatiile despre modul in care pacientul intra in posesia tratamentului fara interferon sunt publicate pe site-ul CNAS la sectiunea "Medicamente - tratament fara interferon".

"Pana la data de 13 noiembrie 2015 au fost distribuite 2.720 de vouchere pentru investigatii in cele 11 centre din tara desemnate pentru evaluarea si monitorizarea pacientilor in vederea acordarii tratamentului fara interferon. Perioada de valabilitate a investigatiilor efectuate in baza acestor vouchere este de 3 luni. Procesul de distribuire a voucherelor va continua", mentioneaza CNAS.

In baza contractului cost-volum-rezultat incheiat de CNAS, vor beneficia de tratament fara interferon pacientii cu hepatita cronica virala C si ciroza hepatica C, cu stadiul de fibroza F4.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

592 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version