Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din clubul Colectiv si decedat sambata, la Spitalul "Sf. Ioan", din Capitala, avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice (ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara, scrie Mediafax.

ColectivFoto: Hotnews

Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv era internat in stare critica la Spitalul "Sf Ioan" din Capitala.

"Acum, in noaptea asta, prietenul vostru Alex are nevoie de gandurile voastre bune si de rugaciunile voastre. Dumnezeu sa il ajute!", a scris tatal lui Alexandru Iancu, vineri noapte, pe pagina de Facebook a tanarului.

Alexandru Iancu era din Bucuresti si absolvise Academia de Studii Economice, potrivit informatiilor de pe profilul sau de pe pagina de socializare.

Tanarul era un mare pasionat de muzica si canta la chitara. De asemenea, Alexandru Iancu era fan Goodbye to Gravity, postand pe pagina de socializare mai multe videoclipuri ale formatiei si indemnandu-si, pe 29 octombrie, prietenii de pe pagina de socializare sa mearga la concertul trupei din clubul Colectiv.

"Te-ai dus printre stele, Johnny Depp al nostru! Ma bucur ca te-am cunoscut, om minunat! Condoleate familiei!", a scris una dintre prietenele tanarului, pe pagina acestuia de Facebook.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 59.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 40 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 10 in stare critica sau grava.