Tragicul bilant al mortilor provocate de incendiul din Club Colectiv a ajuns la 54 dupa ce un pacient internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti a murit joi dupa-amiaza, informeaza Digi24.

Tanarul care a decedat - Claudiu Bogdan Istrate (22 de ani) - era internat in stare grava, intubat, avand arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

In Spitalul Bagdasar-Arseni din capitala mai sunt internati 12 raniti in incendiul din 30 octombrie. Printre acestia sunt olimpicului la matematica Andrei Bud, student al Universitatii din Bucuresti, basistul trupei Monarchy, Marian Leusteanu, Andrei Trifu, scafandru de mare adancime din Mangalia, si Alexandru Plangu, concurent la X Factor, toti participand joi la o conferinta de presa, in care au povestit cum sunt ingrijiti in Spitalul Bagdasar-Arseni.

Tot joi au murit alti doi raniti in incendiul din clubul Colectiv - Alexandru Aliman si Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, ambii fiind internati din 30 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 54.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa opt au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia si unul in Franta.

In spitale din Capitala mai sunt internate joi, la 13 zile dupa incendiul din clubul Colectiv, 66 de persoane ranite, dintre care 14 in stare critica si grava.