Joi, vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 14 grade in Maramures si Transilvania si 24 de grade in Oltenia, iar cele minime intre 3 si 12 grade.

Cerul va fi variabil la senin cu innorari, mai ales in cursul zilei, in regiunile nordice si centrale, unde numai izolat, cu precadere la munte, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, iar spre sfarsitul intervalului si in Moldova si pe litoral. Pe arii restranse in zonele joase, indeosebi noaptea, se va semnala ceata.

La Bucuresti, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 7...9 grade.

Vineri, valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, insa acestea vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii noiembrie, cu precadere in regiunile sudice.

Cerul va fi variabil, dar dimineata si mai ales noaptea, in zonele joase de relief local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, posibil persistenta in extremitatea de vest a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar trecator si in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.