Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este unul dintre cei opt raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transferati in spitalele din Olanda, familia acestuia anuntand pe Facebook ca a ajuns cu bine.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Andrei a ajuns in Olanda, este la spital... Doamne, multumim... acum fa te rog si pe mai departe minuni, si ai grija de toti. Si da-le putere si la medici, si parintilor lor", scrie Nicoleta Belean, cumnata solistului, potrivit Mediafax.

Andrei Galut este internat in spitalul din orasul olandez Beverwijk. Familia face apel la romanii care se afla in Olanda, in masura in care pot, sa o sustina pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se afla alaturi de fiul ei.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, era internat in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri si intoxicatie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Sambata dimineata, 16 raniti in incendiul din clubul Colectiv au fost preluati cu doua aeronave Spartan ale Ministerului Apararii, care au decolat de la Baza Militara de la Otopeni. Opt dintre pacienti au fost transferati pentru tratament in trei spitale din Olanda, iar ceilalti opt, la Spitalul Militar din Bruxelles.

Doi dintre cei opt pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transportati in Olanda au decedat, unul in ambulanta spre spital si un altul la spitalul din Rotterdam, a spus secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Alti cinci raniti au murit sambata in spitalele din Bucuresti, bliantul victimelor ajungand la 39 de persoane.

In spitalele din Capitala mai sunt internate 106 persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, din care 47 in stare grava si critica.