Peste 200 de persoane au manifestat, pentru a trei seara consecutiv, in centrul municipiului Ploiesti, ei cerand "libertate" si "dreptate". La protest au participat si reprezentanti ai Bisericii care au scandat "spitale si catedrale", in dezacord cu ceilalti participanti, care strigau "spitale, nu catedrale", informeaza Agerpres.

Protestatarii au purtat steagul national si au afisat un banner negru de dimensiuni mari pe care au scris mesajul "A fost nevoie de o tragedie pentru a trezi intreaga Romanie", dar si pancarte cu sloganuri precum "Focul naste foc", "Nu vrem interimar urmasul lui Varan", "Parlament penal. La un moment dat s-au asezat in genunchi, in fata lumanarilor aprinse in memoria in memoria victimelor din clubul Colectiv, si au tinut un moment de reculegere.

Pa parcurs, manifestantilor li s-a alaturat un grup de reprezentanti ai Bisericii, care au afisat mesajele "Neam+Biserica= Unitate. Neam fara Dumnezeu= Haos". Acestia au cerut 'spitale si catedrale', in timp ce restul participantilor la protest strigau "spitale, nu catedrale".