Aproape o mie de sibieni iau parte joi seara, la protestul care a pornit din Piata Mare, din centrul istoric al orasului si continua pe Bulevardul "Nicolae Balcescu", potrivit Agerpres. Manifestantii solicita schimbarea intregului sistem politic romanesc. Printre lozincile care se aud se numara: "Nu va fie frica, poporul se ridica", "Coruptia ucide", "Hotii".

UPDATE Publicatia locala turnulsfatului.ro sustine ca au participat la protest circa 3.000 de sibieni. Printre altele au scandat "Președinte mut, asta nu am vrut!" și "Iohannis- dreptate!".

Peste 1.500 de sibieni au marsaluit timp de trei ore, din centrul istoric al orasului, pe principalele bulevarde si inapoi, intr-un protest, incheiat fara incidente, impotriva clasei politice si a patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel.

Manifestantii intentioneaza sa mearga pe principalele bulevarde ale orasului. Printre participantii la protestul de joi seara, pot fi vazuti si tineri liberali, dar si un consilier municipal conservator, Dragos Floarea. "Am iesit in strada si la Revolutie si nu numai", a spus consilierul municipal, intrebat de corespondentul AGERPRES de ce a iesit sa protesteze.