Miluta Flueras se afla internat in spital cu arsuri de gradul 2. Pe 3 noiembrie a suferit o operatie, dar starea lui este stabila si le transmite prietenilor sa nu se ingrijoreze si ca apreciaza toate mesajele lor de incurajare. Cu toate acestea, va avea nevoie de sprijin financiar pentru un lung tratament de recuparare si pentru perioada in care nu va putea lucra.

Miluta FluerasFoto: Hotnews

Cum isi descrie fotograful in varsta de 31 de ani marea sa pasiune:

"Ca martor al celor mai mari evenimente concertistice, am reusit sa creez din jocul de lumini, din amestecul de fundal, miscare si, de ce nu, sunet - propria mea versiune a acelui moment. Limbajul artei fotografice nu este niciodata tacut, iar o astfel de fotografie este o continua provocare: aceea de a surprinde esenta acelui eveniment muzical intr-o singura imagine". Miluta este proaspat absolvent la masteratului "Teoria si practica imaginii" din cadrul Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii si isi pregatea dizertatia.

Donatiile se pot face in contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A. Titular de cont este prietena sa, Ana-Maria Gavrila. Pentru cei din afara Romaniei, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala bancii este Agentia DRUMUL TABEREI."

Puteti admira cateva dintre fotografiile artistului pe site-ul www.miluta.ro