Noi proteste sunt anuntate pentru miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv. La protestul de marti seara au protestat circa 25.000 de persoane, acestia cerand demisia Guvernului si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Protest BucurestiFoto: Denis Malciu

La protestul anuntat in Piata Universitatii, incepand cu ora 18.00, au anuntat pe Facebook ca vor participa circa 10.000 de oameni. In paralel, in Piata Rosetti este anuntat un protest al "mamelor" .

"Maine ne dorim sa iesim in strada. Daca mai sunt mame care vor sa ni se alature, ne vedem in Piata Rosetti, in fata hotelului Banat. Este un punct de intalnire pentru cei ce au copii cu ei", se arata in anuntul postat pe Facebook. La cest eveniment au anuntat ca vor participa circa 3.500 de persoane.

  • Proteste sunt anuntate pentru seara aceasta si in Craiova, incepand cu ora 18:00, in Piata Mihai Viteazul

Proteste sunt anuntate in seara asta si in Craiova. Pe pagina de Facebook Craiova iese in strada!! si-au anuntat participarea, pana acum, peste 2.000 de persoane. Mitingul incepe la ora 18:00, in Piata Mihai Viteazul. Organizatorii anunta ca proteste similare vor avea loc in fiecare zi, pana la sfarsitul saptamanii.

Proteste sunt anuntate miercuri, intre orele 17 - 19, in Brasov, Constanta, Calarasi, Targoviste, Alba Iulia, Ploiesti, Bacau, Botosani, Cluj si Sibiu, dar si in Londra si in Paris.

Protestul din Londra este anuntat pentru ora locala 19,00, in Palace Green London, la Ambasada Romaniei.

"E frustrant sa nu fi acum in tara, hai la ambasada!", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.