Protestul de amploare de marti seara de la Bucuresti tine miercuri prima pagina in presa internationala. "Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul din clubul de noapte", titreaza Euronews, in timp ce Reuters relateaza ca manifestantii de la Bucuresti au scandat in strada "Coruptia ucide!" si "Asasinii". CNN, Reuters, Euronews, Guardian, Deutsche Welle, Chicago Tribune sau Sydney Morning Herald sunt cateva dintre publicatiile care scriu pe larg, miercuri, despre mitingul de amploare de la Bucuresti.

Protest la BucurestiFoto: Bogdan Dinca / corespondent HotNews.ro

"Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul din clubul de noapte si cer demisia Guvernului", scrie Euronews.

"Furia scoate in strada mii de oameni dupa incendiul din clubul de noapte", comenteaza Deutsche Welle.

"Coruptia ucide. Mii de oameni au iesit in strada la Bucuresti dupa incendiul din clubul de noapte soldat cu zeci de morti", titreaza si Business insider.

"Mii de oameni in strada in memoria victimelor incendiului din clubul de noapte din Bucuresti", anunta CNN.

"Mii de oameni protesteaza impotriva premierului Romaniei dupa moartea a 32 de persoane intr-un incendiu", scrie Chicago Tribune.

Mitingul de la Bucuresti a ajuns si in presa din Australia: "Mii de oameni cer demisia liderilor de la Bucuresti dupa ce 32 de oameni au murit intr-un incendiu declansat intr-un club de noapte saptamana trecuta", relateaza Sydney Morning Herald.