Toate aceste vieti tinere curmate prematur reprezinta o pierdere foarte mare pentru oameni si pentru tara, a declarat marti secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, prezent la club Colectiv pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului.

El a spus ca astfel de dezastre s-au intamplat si in alte tari, dar intotdeauna reprezinta o tragedie pentru toti cei implicati, transmite Agerpres.

"In multe tari s-au intamplat astfel de dezastre, dar intotdeauna este o tragedie pentru familii si pentru toti cei implicati si impartasesc durerea tuturor acestor oameni. Toate aceste vieti tinere curmate prematur reprezinta o pierdere foarte mare pentru oameni si pentru tara", a declarat secretarul general adjunct al NATO.

La clubul Colectiv a venit, marti, pentru a aduce un buchet de flori si a aprinde o lumanare si seful Jandarmeriei turce.

O coroana de flori a fost adusa si de reprezentantii Camerei de Comert Romano-Turca.

"Am venit pentru ca si noi avem familii, copii, si am venit sa punem o coroana. Condoleante tuturor familiilor care au pierdut pe cineva aici, iar celor care au ramas le dorim sa se faca bine. Si noi suferim si am dorit sa facem si noi un gest frumos din partea oamenilor de afaceri turci", a declarat Ali Baras, vicepresedinte al Consiliului de Administratiei al Camerei de Comert Romano-Turce.