Costin Mincu, actionar al clubului Colectiv unde a avut loc tragedia de vineri seara, a postat pe pagina de Facebook a avocatului sau, Vlad Rusu, un mesaj in care spune ca este "impietrit de durerea din mine si din jurul meu" si ca regreta "enorm ce s-a intamplat".

Costin Mincu, unul dintre actionarii clubului ColectivFoto: Agerpres

"Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand in fiecare clipa de acum si pana cand voi inchide ochii", se scrie in mesaj.

"Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat", mai transmite acesta.

La aceasta postare, exista si un comentariu pus de Vlad Rusu, care spune ca nu este numai avocatul, ci si prietenul lui Costin Mincu.

"Am copilarit impreuna. Am crescut avand principii de viata. Unul din principiile de viata este acela ca ne asumam greselile. Scopul meu ca si aparator al lui este sa ma asigur ca este sanctionat numai pentru greselile lui", scrie avocatul.