Printul Charles al Marii Britanii a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta, dupa tragedia de vineri seara din clubul Colectiv, soldata cu 30 de morti si 184 de raniti, dintre care 130 sunt in continuare internati. "Am fost extrem de socat de tragedia ingrozitoare care a avut loc, vineri, intr-un club din Bucuresti si doresc sa stiti cat de rau imi pare pentru toti acei romani care i-au pierdut pe cei dragi in acest foc teribil. Inima mea este, de asemenea, alaturi de sarmanele victime care sunt in spital si de familiile care asteapta ingrijorate langa paturile lor. Gandurile si rugaciunile mele sunt alaturi de dumneavoastra si de poporul roman", arata printul Charles in mesaj, potrivit Agerpres.

Printul Charles in Romania (2012)Foto: Agerpres

Peste 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv in urma careia 30 de persoane si-au pierdut viata.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, unde s-a produs tragedia, sunt suspectati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Ei au fost adusi luni, cu mandat, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiati in calitate de suspecti.