Pe YouTube a fost publicata o inregistrare in care trupa Goodbye to Gravity canta prima piesa din concertul sustinut in clubul Colectiv unde a avut loc vineri seara un incendiu soldat cu cel putin 30 de morti si peste 130 de raniti. Inregistrerea surprinde primele clipe ale concertului si primele artificii care sunt indreptate spre unul din stalpii de sustinere imbracat in burete fonoabsorbant.

Goodbye to Gravity in clubul ColectivFoto: Captura YouTube

Versurile piesei sunt incredibile si vorbesc despre flagelul coruptiei:

we're not numbers

we're free

we're so alive

cause the day we give in

is the day we die

(...)

Fuck all your wicked

Corruption

Ulterior memontelor surprinse de aceasta inregistrare, la un moment dat in timpul concertului, a izbucnit un incendiu cel mai probabil din cauza artificiilor care au aprins buretele de pe stalpi, iar flacarile s-au extins rapid spre tavan acolo unde exista o alta captuseala din burete fonoabsorbant. In incendiul de vineri seara si-au pierdut viata cel putin 30 de persoane si alte peste 130 de persoane au fost ranite, multe fiind in continuare in stare critica.

Formatia de heavy metal Goodbye to Gravity isi lansa vineri seara noul album, "Mantras of War", printr-un concert sustinut la clubul Colectiv din strada Tabacarilor nr. 7, sectorul 4 al Capitalei.

Trupa a fost fondata in 2011 de Andrei Galut (voce) impreuna cu Mihai Alexandru (chitara), Bogdan Enache (tobe), Vlad Telea (chitara) si Alex Pascu (bass). Primul album al trupei, care poarta de altfel si numele formatiei, a fost lansat un an mai tarziu, potrivit digi24.ro