Costin Mincu, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, a mai detinut, in trecut, actiuni la doua cluburi unde au avut loc incendii devastatoare, fara a exista insa victime. Cosmin Mincu a fost actionar la clubul Elefant din Centrul Vechi al Capitalei, care a luat foc anul trecut. In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii, potrivit Digi 24.

Clubul Elefant din Centrul Vechi a fost afectat de un incendiu anul trecut. Focul a cuprins etajul cladirii si a ajuns foarte repede si la parter, unde se afla barul lui Costin Mincu. Zeci de oameni se aflau in local dar, din fericire, toti au reusit sa scape nevatamati. Si atunci pompierii au patruns cu greu pe stradutele din Centrul Vechi.

Clubul Elefant a suferit pagube serioase, fiind inchis o buna perioada de timp.

In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii. In acel caz insa, presa a scris despre o persoana care ar fi aruncat combustibil pe cladire si i-a dat foc. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

Clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc un incendiu in care au murit 30 de oameni, este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu - 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%.