Un numar de sapte pacienti internati la Spitalul Elias sunt in stare severa fiind intubati si ventilati mecanic, a declarat duminica, pentru Agerpres, managerul institutiei medicale, Doina Dimulescu.

"Sunt sapte pacienti internati in Terapie Intensiva intubati si ventilati care sunt in stare destul de severa si al caror prognostic nu poate fi stabilit inca pana nu trec cateva zile bune sau chiar o saptamana. Mai sunt un pacient neintubat si alti pacienti in post-operator, trei neintubati intr-o stare acceptabila si alti trei pacienti in stare buna pe sectie. Problema sunt cei sapte pacienti intubati. Numarul celor in stare grava a crescut. Dupa ce au stat in salile de operatie noaptea trecuta si ieri toata ziua pentru ca aveau leziuni ale fetei si leziuni de cai aeriene superioare, au necesitat intubatie si ventilatie mecanica", a precizat Doina Dimulescu.

Potrivit acesteia, la Spitalul Elias sunt internati in total 15 persoane ranite in urma incendiului care a izbucnit vineri seara in clubul Colectiv.