Mihai Alexandru, unul dintre chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia, citate de Mediafax.

Chitaristul Mihai Alexandru se numara printre cele 27 de persoane decedate in incendiul grav produs vineri seara in clubul Colectiv, unde acesta si colegii sai de trupa aveau programat un concert pentru a-si promova cel mai recent album, "Mantras of War".

In incendiu a murit si iubita lui Mihai Alexandru, Catalina Ionita, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucuresti, potrivit acelorasi surse.

De asemenea, Vlad Telea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, in timp ce ceilalti colegi ai lor - Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas) si Bogdan Lavinius (tobe) - au fost raniti si sunt internati, potrivit informatiilor oferite Mediafax de casa de discuri Universal Music Romania, care s-a ocupat de lansarea albumului formatiei.

"Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, ca ar fi murit unul dintre chitaristi, Vlad, si ceilalti patru sunt internati, la spital, cu arsuri si sunt destul de grav", a spus Vlad Busca, de la Universal, sambata, precizand ca nu detine informatii exacte 100% la acel moment.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri si intoxicatie cu fum, fiind ventilat mecanic, dupa cum au declarat, pentru Mediafax, rudele acestuia.

De asemenea, Alexandru Pascu - membru al trupei Goodbye To Gravity si fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima - se afla la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost supus unei interventii chirurgicale dificile, prognosticul medicilor ramanand rezervat.