Andrei Galut, solistul trupei "Goodbye To Gravity" care concerta vineri seara in clubul Colectiv, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Alex Teodorescu, care s-a aflat vineri noaptea in Clubul Colectiv, a povestit, pe blogul lui, ca prima reactie a lui Andrei, in momentul in care a vazut primele flacari a fost sa ceara un extinctor. "Initial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Galut si-a pastrat calmul cerand pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor", a povestit Alex.

Cumnata lui Andrei Galut, Nicoleta Belean, a declarat corespondentului Adevarul din Arad ca ca Andrei este intubat, este ventilat mecanic si se afla la terapie intensiva. Tanarul are arsuri pe 45 la suta din suprafata corpului.

Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar prognosticul medicilor ramane rezervat, potrivit sursei citate.

Tanarul a devenit cunoscut dupa ce a castigat finala celei de-a doua editii Megastar, in anul 2008. Andrei s-a nascut la data de 2 august 1984 si a terminat Universitatea Politehnica din Timisoara.

Formatia isi lansa vineri seara cel de-al doilea album, Mantras of war.