Liderul trupei Vita de Vie Adrian Despot a fost ranit in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, pe pagina acestuia de Facebook precizandu-se ca starea de sanatate a artistului este buna si a ajuns "intreg" acasa, informeaza Mediafax.

Adrian DespotFoto: HotNews.ro

Adrian Despot a participat, vineri seara, la concertul trupei Goodbye To Gravity, in clubul Colectiv, unde a izbucnit incendiul soldat cu 27 de morti si aproximativ 200 de raniti.

Sambata dimineata, pe pagina acestuia de Facebook a fost postat un mesaj in care se arata ca starea artistului este buna. Postarea este insotita de mai multe mesaje de incurajare. "Din fericire, Adrian este OK, a ajuns intreg acasa", se precizeaza pe pagina de socializare.

De asemenea, pe pagina formatiei Vita de Vie au fost publicate mesaje de condoleante pentru victimele incendiului si incurajari pentru persoanele ranite. "Dumnezeu sa-i odihneasca! Ne rugam pentru cei care sunt raniti". Totodata, membrii trupei au anuntat ca si-au anulat un concert programat pentru sambata.