Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron (PSD), a fost filmat in timp ce injura si scuipa o femeie in varsta de 64 de ani, cu care avea un diferend mai vechi, legat de o locuinta sociala.

Potrivit cotidianului local Obiectiv de Suceava, femeia s-a plans copiilor ei, aflati in strainatate, de modul in care este tratata de primar iar acestia i-au cumparat o camera video de mici dimensiuni cu care l-a filmat pe Gheorghe Fron in timp ce o injura si o scuipa.

Potrivit sursei citate, Maria Tretiag si sotul ei au fost evacuati din cladirea fostului dispensar din Cornu Luncii si au primit o locuinta sociala intr-un bloc din aceeasi localitate, care este descris ca o "adevarata ruina".

Maria Tretiag spune ca ar fi incheiat un contract cu primaria prin care urma sa i se deconteze lucrarile facute la apartament din chiria pe care ar fi urmat sa o plateasca. Aceasta nu plateste insa nicio chirie deoarece are certificat de handicap.

"Am imprumutat de la banci 500 de milioane (n.r. - 50.000 de lei), am amenajat apartamentul cum am putut, insa traim in niste conditii neomenesti. Blocul nu este racordat la canalizare si totul se revarsa la subsolul imobilului, in boxele oamenilor. Pe timp de iarna, se face igrasie, apa se infiltreaza in pereti, iar podelele aspira mirosul, in casa mirosind realemnte a fecale si urina", a declarat Maria Tretiag.

Incidentul s-a incheiat cu aparitia unui politist, care a amendat-o tot pe Maria Tretiag. Gheorghe Fron a declarat, pentru Obiectiv de Suceava, ca a fost "provocat".