Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca sunt posibile intarzieri sau chiar intreruperi in procesul de emitere a rovinietelor, miercuri, incepand cu ora 09.00, din cauza unor lucrari la sistemul informatic, potrivit Mediafax.

Potrivit unui anunt al CNADNR, miercuri, incepand cu ora 09.00, pentru un interval de cel mult 30 de minute, este posibil ca emiterea rovinietelor sa fie ingreunata sau intrerupta din cauza unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic. De asemenea, in acest interval pot fi probleme cu achitarea taxei la podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda.

"Achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunare de la Fetesti- Cernavoda, in data de 21.10.2015, se poate realiza pana cel tarziu ora 24.00 a zilei urmatoare. Pentru ziua de 21.10.2015, utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc infrastructura rutiera pentru care se aplica tariful de utilizare pot achita rovinieta pana cel tarziu la ora 24.00 a zilei de 21.10.2015", precizeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.