Mihaela Radulescu a platit amenda de 3.000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru declaratii discriminatorii la adresa persoanelor gay, a declarat pentru HotNews.ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Amenda a fost aplicata dupa ce realizatoarea TV a scris pe blogul sau, referindu-se la homosexuali: "sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa".

HotNews.roFoto: Hotnews

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a decis in septembrie ca declaratiile Mihaelei Radulescu la adresa comunitatii gay au fost discriminatorii si au incitat la ura impotriva minoritatilor sexuale si au aplicat o amenda de 3.000 de lei.

CNCD a primit sesizari in acest caz in luna aprilie 2015, de la trei persoane fizice, dupa ce Mihalea Radulescu a scris pe blogul sau, sub titlul "Adam si Eva ?! (Toleranta pe la spatele normalitatii)": "Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar, lasati-mi si mie libertatea de opinie ...ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa".

Intr-un interviu acordat HotNews.ro la putin timp dupa ce declaratiile sale au facut obiectul sesizarii la CNCD, Mihaela Radulescu a declarat: “Accept comportamentul, tolerez cu brio, dar nu ma puneti sa va iubesc numai pentru ca asta e trendul prin lumea modei”.

Citeste si: