Miercuri, cerul va fi temporar noros si va ploua local la munte si in sud-est, mai ales in prima jumatate a zilei, pe arii restranse in regiunile nordice, centrale, iar noaptea si in cele sudice si cu totul izolat in rest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.

Pe crestele montane inalte, trecator, vor mai fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe parcursul zilei, in Oltenia, Moldova, zona montana si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -2 grade. Izolat se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:

Cerul va avea innorari si vor fi conditii de ploaie, la inceputul si sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 6...8 grade.

IN TARA:

Joi, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va fi innorat, iar aria ploilor va fi in extindere, mai ales spre seara si in prima parte a noptii. Izolat se pot cumula cantitati de apa mai importante. Pe crestele montane, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, regimul termic se va incadra in limitele specifice acestei perioade, cerul va fi variabil si numai izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 16 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -2 si 9 grade. Pe arii restranse se va semnala ceata.