Bringo este primul serviciu din Romania care iti face cumparaturile in locul tau. Mai precis Bringo Delivery este o aplicatie pentru smartphone care listeaza inteligent magazine din mediul real pentru produse de larg consum. In acelasi timp pune la dispozitia utilizatorului o flota dinamica si deschisa de livratori inrolati prin tehnologia mobila.

Bringo deliveryFoto: Bringo delivery
  • Toate magazinele de care ai nevoie

Aplicatia iti pune la dispozitie farmacii, supermaket-uri, florarii, magazine de nisa, legume-fructe, locuri de facut cumparaturile de fiecare zi de unde poti alege direct produsele dorite.

  • Iti facem cumparaturile intr-un timp record

Plasarea unei comenzi si acceptarea acesteia de catre un livrator care s-a "calificat" automat in parametrii comenzii primite, se finalizeaza cu cumparaturile facute dedicat pentru client intr-un timp record, timpul tintit este de maxim o ora.

Sistemul calculeaza si aloca inteligent, dupa variabilele distanta, timp, cantitate, volum, pret - o comanda de la un client catre un livrator inrolat si disponibil.

  • Siguranta si transparenta in costuri

Cumparaturile sunt livrate impreuna cu bonul fiscal de la magazinul de la care s-au facut cumparaturile, magazin ales de client din aplicatie. Livratorii sunt verificati de catre sistem si au rolul de personal shopper care iti aduce orice de oriunde.

Pare simplu, insa simplitatea pentru utilizator inseamna o complexitate uriasa in tehnologia aplicata.

Ascend NetSolutions producatorul Star Taxi si Oliviera isi propune sa aduca inovatie in piata aplicatiilor mobile din Romania si prin Bringo delivery.

Unicat deocamdata in Europa, Bringo delivery se adreseaza aglomeratiilor urbane, cu probleme de trafic rutier si cu consum inutil de timp.

Pentru inceput aplicatia acopera doar Bucurestiul.

Aplicatia este disponibila si poate fi descarcata din GooglePlay si AppStore.