Vremea va fi normala termic, vineri, in regiunile intracarpatice, dar usor mai rece in restul teritoriului. In jumatatea de vest a tarii innorarile vor fi temporare si local, in special seara si noaptea, vor fi mai ales averse, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In celelalte zone cerul va fi mai mult noros si pe spatii restranse, in special in sud-est, la deal si la munte, va ploua slab sau va burnita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 12 grade. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari sustinute in sudul Banatului si zona montana aferenta, dar local si temporar si in celelalte regiuni. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata.

  • In Bucuresti

Vremea va fi mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 9 grade.

  • La munte

In zona Carpatilor Occidentali, precum si in grupa vestica a Carpatilor Meridionali, innorarile vor fi temporare si local, mai ales seara si in cursul noptii temporar va ploua. Ploile vor avea caracter de aversa, iar izolat cantitatile de apa vor putea depasi 15 l/mp. In restul masivelor montane, cerul va fi mai mult noros, iar ploile de altfel slabe cantitativ se vor semnala doar pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari sustinute in zona Muntilor Banatului. Temperatura aerului se va apropia de valorile termice normale ce ar trebui sa se inregistreze in aceasta perioada a anului.