O femeie in varsta de 33 de ani si fiicele sale de 13 si 15 ani au fost gasite moarte, duminica, in locuinta lor din localitatea Leu, judetul Dolj, cadavrele, care au urme de violenta, fiind descoperite in conditiile in care casa a luat foc, informeaza Mediafax. Parchetul a deschis o ancheta in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, pompierii au fost solicitati, duminica dimineata, la ora 5.21, sa intervina pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa in localitatea doljeana Leu.

In momentul in care la fata locului au ajuns cele doua echipaje ale Detasamentului de pompieri 2 Craiova, focul cuprinsese doua dintre cele cinci dormitoare ale locuintei si exista riscul ca flacarile sa se propage.

Initial, echipelor de interventie li s-a spus ca nu este nimeni in casa, insa ulterior le-a fost comunicat ca exista posibilitatea ca in locuinta sa fie proprietara casei si cele doua fiice ale sale.

Dupa stingerea incendiului, intr-unul din dormitoare au fost descoperite trei cadavre, respectiv trupul neinsufletit al proprietarei, o femeie de 33 de ani, si cadavrele celor doua fiice ale acesteia, in varsta de 13, respectiv 15 ani.

Proprietarul casei, un barbat de 45 de ani, a suferit arsuri de gradele trei si patru, fiind dus la spital.

Surse judiciare au declarat pentru agentia de presa citata ca pe trupurile celor trei femei gasite in casa au fost descoperite urme de violenta, care ar putea indica faptul ca acestea au fost ucise inainte de incendiu.

In conditiile in care cauza probabila a incendiului este flacara deschisa, acest caz a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, care a deschis o ancheta in acest caz.

Cele trei cadavre au fost transportate la morga, pentru efectuarea necropsiei, in urma careia medicii legisti vor stabili daca au fost omorate inainte de incendiu sau daca au murit din cauza intoxicarii cu fum ori a arsurilor.

Localnicii din Leu sustin ca este posibil ca focul sa fi fost pus chiar de catre sotul femeii, in conditiile in care barbatul sufera de boli psihice.