Vineri, valorile termice vor fi mai scazute decat cele normale climatologic pentru aceasta perioada din an, iar cerul va fi mai mult noros. Va ploua local in regiunile nord-vestice si pe arii restranse in rest, informeaza Mediafax.

ToamnaFoto: USER UPLOADED

In nordul Carpatilor Orientali, in cursul noptii, vor fi posibile si precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.

In Bucuresti vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros, dar conditiile de ploaie slaba vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 8...9 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in general slab local in masivele nordice si nord-vestice si pe arii restranse in restul zonei montane. Noaptea, in nordul Carpatilor Orientali vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va fi cu mult mai coborata decat cea, ce in mod normal ar trebui sa se inregistreze.