Succesul campaniei Delaco “Pufosenii de la Pufoasa” a dus la crearea unui nou tip de infractor: hotul de pufosenii. Chiar daca jucariile Nicidoos oferite la promotie au fost agatate pe bare cu sistem antifurt sau inchise in cutii de plexiglass, hotii de pufosenii au reusit sa le sustraga din supermarketuri. Intr-un hypermarket din Pantelimon au disparut cu tot cu bara, exact ca intr-un supermarket din Vitan sau in unul din Berceni iar intr-un magazin din Colentina jucariile au fost taiate cu foarfeca de pe suportul metalic pe care erau.

Jucariile NicidoosFoto: Delaco

Cel mai inventiv hot a luat direct cutia de plexiglass cu jucarii si s-a prezentat la casa cu ele, reusind sa convinga casierita magazinului din Piata Vitan sa-i dea drumul cu ele pentru ca asa este campania de la televizor.

Alti doi hoti au fost prinsi intr-un supermarket din Pitesti de unde au incercat sa plece cu tot cu cutiile cu jucarii, fara sa apeleze insa la persuasiune ca in cazul descris mai sus.

Sub asaltul acestor incidente, Delaco a decis sa creeze Politia Pufoseniilor, o divizie de paznici ai jucariilor care sa vegheze asupra standurilor cu branza pufoasa unde sunt expuse acestea.

“Ne bucuram ca avem un asemenea succes cu aceasta campanie. In mai putin de o saptamina am dat peste 2,000 de brelocuri si pufosenii mari. Dar suntem si un pic ingrijorati de numarul mare al furturilor de jucarii din magazine. In plus, de pe anumite mansoane ale cutiilor au fost furate codurile cu premii. Aceasta in ciuda camerelor de luat vederi si a vigilentei personalului supermarketurilor. Realizam ca este un caz fara precedent, ca foarte multa lume isi doreste pufoseniile, dar este o cale mai simpla sa le obtina si anume sa cumpere o cutie de branza pufoasa. "E fina, e pufoasa, e sanatoasa, doar branza si smantana si nimic altceva. Copiii mei sunt fani." a declarat Maria Tudose, Brand Manager Delaco.

In plus, ca sa se asigure ca astfel de furturi vor fi evitate pe viitor, managementul Delaco a decis infiintarea Politiei Pufoseniilor. Aceasta va fi formata din fosti promoteri alesi pe spranceana, cu ochi vigilenti si suflete bune, care, atunci si daca vor prinde cetatenii care intentionau sa fure jucariile, ii vor rasplati conform Codului Penal Delaco. “Adica ii vom pedepsi cu 5 zile de munca in folosul comunitatii fanilor branza Delaco. Si ii vom lasa sa pastreze pufosenia.” a spus Toni Delaco.

Citeste mai multe detalii despre promotia Pufosenii de la Pufoasa pe fanbranza.ro.