Joi, in regiunile din jumatatea de est, vremea se va mentine rece, innorarile vor fi persistente si pe arii restranse va ploua; vantul va avea intensificari locale in sudul Moldovei, in Baragan si in Dobrogea (in special in Delta), informeaza Mediafax.

In restul tarii, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil; va fi rece dimineata si noaptea, cand izolat se va semnala ceata, dar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara. La nivelul intregii tari, se vor inregistra temperaturi maxime intre 12 si 20 de grade si minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, spre 0 grade in cele ale Carpatilor Orientali, unde poate aparea bruma.

La Bucuresti, vremea se va mentine relativ rece, cu o maxima termica de 15...17 grade si o minima de 10...12 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla in general slab.

Vineri, vremea va deveni predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat precedentele in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in prima parte a zilei in sud-est, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de 0 grade in cele din Carpatii Orientali, unde se va produce bruma. Dimineata si noaptea se va semnala ceata, pe arii restranse in Transilvania si in Oltenia si izolat in celelalte regiuni.