O tanara de 23 de ani, studenta la Brasov, a fost batuta cu pumnii si picioarele in fata garii din municipiu, de catre un tanar de 19 ani, pe care fata l-a apostrofat pentru ca se luase de alte persoane din gara, agresorul fiind arestat preventiv pe 30 de zile pentru tentativa de omor, informeaza Mediafax.

Potrivit prim-procurorului Alina Popescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov, incidentul s-a petrecut duminica noapte, in jurul orei 23.00, in fata Garii Brasov, cand Ulniuc Florin Valentin, in varsta de 19 ani, a lovit-o cu pumnii si picioarele pe o tanara de 23 de ani, studenta la Brasov.

Tanara se afla langa chioscurile din fata garii, de unde isi luase o cafea, si a asistat la o altercatie dintre un tanar si alte persoane. Fata a intervenit si l-a apostrofat pe tanarul de 19 ani care s-a luat fara motiv de celelalte persoane care se aflau in fata chioscului, moment in care acesta s-a enervat si a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele in cap.

Conform sursei citate, tanara a suferit leziuni grave la cap si a fost transportata la Spitalul Judetean Brasov de o ambulanta, avand nevoie de 40-45 de zile de ingrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au anuntat, marti, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de agresor pentru infractiunea de "tentativa la omor".

"Din probatoriul administrat in cauza pana in acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca in noaptea de 27 septembrie in jurul orelor 23.15, in fata garii Brasov, inculpatul a aplicat persoanei vatamate S.D.A. (23 ani) mai multe lovituri cu pumnii si picioarele in zona capului, determinand producerea unor leziuni grave in zona craniana, ce necesita pentru vindecare 40-45 de zile de ingrijiri medicale, acestea punind in pericol viata acesteia", a spus Alina Popescu, prim procuror in cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, iar marti a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, propunere admisa de catre instanta.