Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat ca vrea ca la sedintele Consiliului General sa participe de acum inainte si bucurestenii si ca intentioneaza sa discute cu toti consilierii municipali in vederea introducerii votul electronic. La prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care are loc saptamana viitoare, urmeaza sa participe 10 bucuresteni.

Stefanel Dan MarinFoto: Hotnews

"Eu zic ca merita si cativa cetateni sa stea in sala de Consiliu general la sedintele consilierilor. Este adevarat ca nu este mult loc, dar imi asum si vreau sa respect legea. Legea spune ca sedintele Consiliului local sunt publice si pana acum nu s-a respectat acest lucru. Oamenii erau parcati la mezanin si le puneam niste monitoare in fata. Nu asa, alea vor exista ca nu vom face fata solicitarilor, dar vreau ca cel putin in ordinea inscrierilor sa participe si cetateni in sala", a spus Stefanel Dan Marin, citat de Agerpres.

El a adaugat ca va discuta cu toti consilierii municipali: "Ii voi chema la discutii ca am impresia ca ei vor, dar nu voteaza si cred ca pe undeva se rupe firul. Poate este o chestiune administrativa si vreau sa o repar.Vreau sa le dau posibilitatea ca sa voteze cu cartela, este un vot asumat, nominal."