Cateva sute de angajati ai platformelor industriale Romag-Prod si Romag-Termo au continuat protestul demarat luni, in fata sediului administrativ din Drobeta Turnu Severin al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN), blocand o trecere de pietoni din apropiere, de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, fapt care a dus la devierea circulatiei in zona, informeaza Agerpres.

RAANFoto: raan.ro

Majoritatea protestatarilor, aflati pe lista celor 1.525 de angajati care urmeaza sa fie disponibilizati incepand cu 1 octombrie, sunt nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile restante din luna mai. Liderul sindical Alexandru Tanase a precizat ca sindicatul termocentralei Romag - Termo pe care il reprezinta este solidar cu protestatarii, insa personal dezaproba decizia acestora de a bloca trecerea de pietoni.

"Noi nu revendicam acest protest, desi suntem solidari cu salariatii care se afla intr-o situatie disperata. Atat cei care vor fi concediati, cat si cei ramasi la sucursalele Romag Prod si Romag Termo au dreptul sa ceara achitarea la zi a salariilor", a declarat liderul de sindicat Alexandru Tanase.