Universitati de elita din lume isi vor prezenta in week-end ofertele educationale la Bucuresti in cadrul unei noi editii a Targului World Education. In cadrul evenimentului, elevii si parintii lor au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, Spania, Austria, Italia, spun organizatorii. De la acestia, tinerii pot afla toate informatiile necesare despre studiile universitare de Licenta, Master sau MBA.

Lista tututor universitatilor participante la World Education Fair, editia din Septembrie 2015, o puteti vedea pe pagina de internet a evenimentului.

Sambata, elevii care vor sa invete la o institutie de invatamant superior din strainatate se pot interesa la targ despre programele de studiu, formele de admitere si taxele de scolarizare.

Tinerii vor beneficia de acces gratuit daca vor completa un formular de inscriere electronic, disponibil pe pagina de internet www.world-education.ro.

Evenimentul are loc la Bucuresti pana duminica, 27 septembrie. Targul se va desfasura si la Timisoara in 28 septembrie, la Galati in 30 septembrie si la Constanta in data de 1 octombrie.