Fostul primar al Timisoarei Gheorghe Ciuhandu este audiat, miercuri, la DNA Timisoara, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de alte persoane, pentru finantarea de catre Consiliul Local a echipei de fotbal Poli Timisoara, Ciuhandu spunand, la intrare, ca nu are ce sa regrete.

Fostul primar din Timisoara Gheorghe Ciuhandu a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA Timisoara, unde a fost chemat inca de luni de procurori pentru a fi audiat in dosarul finantarii clubului de fotbal Politehnica Timisoara.

Ciuhandu s-a prezentat singur la sediul DNA Timisoara, urmand ca acolo sa ajunga si avocatul sau.

"Nu am ce sa regret. Nu am venit sa exprim regrete, am venit sa vad dosarul", a spus Ciuhandu, la intrarea in sediul DNA Timisoara.

DNA a anuntat luni ca a dispus efectuarea urmaririi penale fata de Gheorghe Ciuhandu, fost primar al Timisoarei si fata de doi functionari locali intr-un dosar privind finantarea echipei de fotbal din oras, procurorii acuzand o paguba la bugetul local de peste 27 mil. lei.

Gheorghe Ciuhandu, Ioan Cojocari, secretar al Consiliului Local si Ileana Delia Dumitru, consilier juridic, sunt acuzati de abuz in serviciu.