Vremea va fi frumoasa si calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta perioada din an in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Banat, sudul Crisanei si Moldova, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22...23 de grade pe litoral si 30...32 de grade in vestul si centrul teritoriului; minimele termice vor fi cuprinse intre 6...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade in Dealurile de Vest. Cu totul izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

  • La Bucuresti

Vremea se va mentine frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

  • In tara

Joi, vremea se va mentine frumoasa si va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii septembrie, in special in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23...24 de grade pe litoral si 33...34 de grade in vest si in centru. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana si Moldova. Temperaturile minime se vor incadra intre 7...9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23...24 de grade in Dealurile de Vest. Izolat se va semnala ceata.