Sorin Oprescu a dat sambata un interviu jurnalistei Ioana Raduca, iar aceastaa postat pe site-ul ei un fragment din discutia avuta cu primarul generalce ar fi avut loc cu cateva ore inainte de flagrantul organizat de DNA.

Sorin Oprescu, cu cateva ore inainte sa fie retinutFoto: Captura YouTube

In interviu edilul spune ca il sperie balanta justitiei si acuza ca delatiunea a ajuns un sport national.

“Nu suntem toti neam de hoti si de derbedei. (…) S-a incetatenit ideea ca toti din administratia locala sunt hoti, toti iau 10%, 15% (…) E prezumtia de nevinovatie, ce sa fac, sa stau toata ziua sa afirm ca nu?”, a spus Oprescu.

“Nu asta ma sperie, ma sperie balanta justitiei, aia legata la ochi. Justitia asta chiar trebuie sa fie oarba si sa nu fie discutabila. (…) vezi de cele mai multe ori ca balanta nu e chiar in echilibru, te sperii, tu ca individ. De ce te sperii? De nesansa, nu ca ai ceva … fiecare om are partea lui ascunsa, fiecare are cate ceva de reprosat, dar de aici si pana la fapte… “, a declarat in interviu Oprescu

“Delatiunea a ajuns un sport national, cozile facute la DNA ca sa aiba ceva de spus, asta mie nu-mi miroase a bine, alunecam acum in partea cealalta”, a acuzat primarul Capitalei.