Compania CFR Calatori recomanda romanilor care vor sa ajunga pe calea ferata in vestul Europei sa evite schimbarea trenului in capitala Ungariei.

HotNews.roFoto: Hotnews

CFR Calatori recomanda pasagerilor din Romania care doresc sa ajunga la Viena sau catre alte destinatii din Europa calatoria cu IR 346/347 DACIA, fara schimbarea trenului in Budapesta, din cauza situatiei migrantilor din Ungaria, informeaza un comunicat de presa CFR.

Biletele la acest tren includ si rezervarea locurilor pana la Viena si pot fi cumparate dela casele de bilete CFR Calatori din statiile si agentiile deschise traficului international, arata sursa citata.

Gara Keleti din Budapesta este dominata de o stare de haos de mai multe zile.Keleti a fost redeschisa marti in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti.

Refugiatii au continuat sa protesteze in fata cladirii strigand ''Germania!'', ''Germania!'', ''Siria'', ''Ungaria nu'', Merkel!'' si fluturand bilete de tren.

3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi, si aproximativ 2000 in Germania, unde au fost escortati de politie la centrele pentru refugiati. Majoritatea provin din Siria, dar sunt si din Irak, Afganistan si Eritrea, au declarat autoritatile germane