Agentia de Integritate a constatat ca un consilier din Ministerul Muncii se afla in incompatibilitate de peste 12 ani

de G.S.     HotNews.ro
Joi, 27 august 2015, 12:37 Actualitate | Esenţial

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre Florin Diaconescu, consilier in cadrul Compartimentului Control Financiar din cadrul Ministerului Muncii, informeaza un comunicat ANI.

Potrivit Agentiei, acesta  se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 19 aprilie 2003, intrucat, concomitent cu functia de cenzor pe care o exercita in cadrul S.C. BIT S.A., a detinut mai multe functii publice in cadrul ministerului (consilier, director la Directia Managementul Calitatii, director la Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, consilier in cadrul Compartimentului Control Financiar).

Activitatea desfasurata in calitate de cenzor in cadrul S.C BIT S.A. este in legatura indirecta cu atributiile pe care acesta le-a avut si le are in calitate de functionar public, potrivit fisei postului.

Conform ANI Florin Diaconescu a incalcat, astfel, dispozitiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate specifice.

Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza, dar Florin Diaconescu nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare, mai transmite sursa citata.
[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

1417 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  doar unul?! (Joi, 27 august 2015, 14:00)

  lili [anonim]

  Colcaie de incompatibilitati in toate institutiile statului roman, care asa functioneaza de 25 de ani!
  Rude, rubedenii, incompatibilitati, reteta perfecta pentru coruptie si haos administrativ!
 • 0 (0 voturi)    
  Declaratie de avere (Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, 9:29)

  Popescu Liviu [anonim]

  Roibu Eugenia referent primaria Rm.Valcea nu a declarat o casa in Babeni Valcea str.Preot Opritescu.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică